-


Turkiet, Antalya

Jobbade som sagt igår, missade så gott som hela el classico men som tur var jobbar jag på en sport bar/resturang så jag fick iallafall se målen hehe.
Jag kom hem runt 1 någon gång och somnade nästan direkt, sovit 10h nu så känner mig härligt utvilad. Nu är det dags att plocka lite i mitt rum, ser ju förjävligt ut !

PUSS


21 april 2012 - 48 dagar kvar

HejHejHej! Jag lever!
Turkiet var awesome och i onsdags satte säsongen igång, skit match men det känns ändå bra. Imorgon är det match igen men då sitter jag bara som reserv, taggad till 100 ändå vilket känns bra!
Har egentligen ingenting speciellt att berätta, jag jobbar på som vanligt med fotboll skola och massa olika jobb, måste ju tjäna ihop dom där pengarna så man kan leva gott efter studenten som är om 48 dagar, helt sjukt !



nåra bilder från resan


love grows on you

 

Min dag har bestått av en massa fixande inför imorgon och en massa chillandes såklart hehe .
Började med att vakna helt utvildar runt 11, då drog jag mig upp och käkade vidare, senare åkte jag till farsta på jakt efter en bikini. Kom istället hem med ett par jeansshort, en bok och en tvålliknande grej för ansiktet som ska återfukta(?) Haha var stressad och desperat så blev något underligt där menmen.

Nu har jag packat i nåra timmar, lagt fram och tagit bort en massa kläder. Kommer ändå sluta med att jag undra vafan jag tog med mig när jag väl är i turkiet men det handlar ju om lör-tors så det är inte speciellt många dagar, tror jag klarar mig haha .

Nu ska jag in i duschen tänkte jag medans jag ändå väntar på att tvätten ska bli klar eller snarare torka haha. Sen bär det nog av att träffa nån person, awesome.
PUSS


torsdagsstress




ett par bilder från förra årets träningsläger in the same country but in a different city and with a different team

Goddagens! Igår blev det en proppfylld dag men mycket skratt med härliga vänner och barn.
Idag blev det en kort dag i skolan och nu sitter jag här hemma och ska sätta igång med tvätten, även göra mig lite mat för strax ska jag åka iväg och kolla på handskar och kläder (läs fotboll) hehe. Efter det bär det direkt iväg till träning sen en härlig påskmiddag med min fina familj.
Efter det får jag se hur jag gör, ska försöka börja packa och fixa en massa men får se om jag träffar lite sköna människor istället och packar på natten, är ju ledig imorrn! Blir nog hur som haver en bra dag

PUSS PÅ ER FINA


för du tog det allra bästa som fanns inuti mig



Sara Löfgren vad någon jag ständing lyssnade på, speciellt hennes album starkare. Vad jag inte visste då var att det skulle spegla mina nästkommande år, jag lyssnar på texten som jag fortfarande kan utantill och jag känner igen mig i vartenda ord. Lite läskigt egentligen.

Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa
Till ett spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Med gåtans svar är det ingen alls som vet
Flickan i sången är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå


Flickan hon säger; jag är ingenting
Alla gamla tankar bara snurrar omkring
Jag vill aldrig älska nån så djupt igen
Ger man av sig själv blir man bara alltid bränd


If you can make me smile - I'll remeber you



Ska strax in i duschen, sen ta någonting snabbt att käka och rulla vidare till bio med sköna människor. Blir en stor grupp på 8 pers tror jag och vi ska se the hunger games, alla har sagt att den är bra så nu är det upp till bevis! Funderar även på att köpa första boken till resan nästa vecka, kanske värt? Får se, men nu ska jag in i duschen


tips från coachen !





BROTIP


Söndag 1 april


hotellet vi ska bo på

Är det idag man ska dra massa sånna där roliga april skämt? Det blev nåra halv roliga under natten på jobbet. Kom hem fyra imorse och förväntade mig att vakna upp med svullna fötter som vanligt, men dom mår faktiskt bra. Kanske är det för att jag börjar bli van eller så är det mina otroligt fina nya skor? Jag tror på en blandning hehe

Nu sitter jag iallafall och försöker göra nåra rester/läxor, vill få klart allt innan jag om 6 dagar drar iväg till Antalaya på träningsläger ! Oj om jag längar, och med nya inköpta fotbollsskor, nya handsakar på väg och nya träningskläder så kan man inte bli annat än taggad !!


RSS 2.0