Måndag - you never really can fix a heart


random pics

Jag vet att det va ett tag sen jag skrev men har inte haft varken insperation eller lust. But now I'm back ! Haha
Jag har ägnat min tid åt skola, jobb och fotboll typ. Inte haft tid för mycket mer än så men det har funkat bra för mig.
Närmare nutid så har jag träffat J en del, varit omväxlande skönt och aa allt sånt där. Men jag tänker inte ägna mer tankar åt det, framtiden kommer ju ge mig alla svar jag behöver, som alltid.

Idag är det 74 dagar kvar till studenten och 12 kvar till Antalaya med laget.

Nu babblar jag bara osammanhängande men svårt att skriva, vet inte vart jag ska börja med allt som har hänt haha, väljer att skriva av mig lite istället som vanligt.. 

"Det finns så många som kommer ha en speciell plats i mitt hjärta, ibland undrar jag inte om alla människor som jag på ett eller annat sätt ägnat mer än nåra timmar att tänka på har det. Jag kan få upp bilder från flera år tillbaka, jag kan känna hur jag kände då se hur jag såg saker då och du, du lyser alltid lika starkt. Så fort ett minne spelas upp där du är med så blir alla andra suddiga, oavsett situation. Och jag ska inte ljuga, det kan få mig i oblans flera gånger, jag kan vakna livrädd, kallsvettig med tårar i ögonen och allt jag kan se framför mig är du. Jag tror aldrig du riktigt förstått hur pass mycket du sårade mig. Det känns som att du bokstavligt talat krossade mitt hjärta och jag försöker fortfarande hitta bitarna. Det är en skum känsla måste jag påpeka men det finns samtidigt inget jag kan göra åt saken. OCH det är något jag kommit underfund med på senare tid. Oavsett vad jag gör, vem jag träffar så och hur lycklig jag är så kommer du finnas där för att påminna mig om den smärta du utsatte mig för och den psykiska misshandeln jag ständigt går igenom. Men jag accepterar det nu och ser det som ett sätt att ta åt mig av varje underbart ögonblick. Livrädd för att utsättas för samma sak kommer jag alltid att vara reserverad, det är något du gjorde mig till men det är en skada, ett handikapp jag kan lära mig leva med och de som verkligen älskar/bryr sig kan acceptera det. Så i slutändan är det jag som vinner, för det är jag som går vidare, visserligen som en annorlunda person, som den du gjorde och formade mig till med orden "jag gillar inte den du har blivit", men jag går fortfarande vidare, något jag vet att du aldrig förväntade dig.
Jag hoppas att du med dessa egentligen små ord ka förstå en bråkdel av vad du gjorde mot mig, det kanske inte syns på utsidan, går att anmäla eller är en hemsk händelse men det du gjorde borde inte en enda person få utsättas för, för dom som inte varit med om det vet inte vad dom snackar om när dom säger att det är bara är att gå vidare.."


Gåtor och möjliga svar

"Efter att ha fått ett krossat hjärta så slängde jag mig in i mörkret, rädd för vad som fanns bakom mig.
Jag famlade länge runt i mörkret, desperat efter svar. Jag fann efter en tid dig och du hjälpte mig upp på fötter igen. Vi började tillsammans gå framåt och för varje steg blev jag starkare, du visade mig att en ljus framtid alltid finns oavsett hur mörkt det är.
Jag växte mig starkare och sög in varenda ord du sa. Tiden gick och jag ville byta väg, längtade efter att stå på egna ben utan att luta mig mot dig men du vägrade släppa taget så tillslut slet jag mig fri.
Jag hamnade åter i ett tomt mörker, jag föll flera gånger om men tog mig alltid upp på egen hand. Jag gick på egna ben.
Nu står jag här och ser de ljus jag sökt framför mig. Men jag ser även skepnader omkring mig, livrädd för att hitta en annan dig springer jag åt olika håll men nu står jag här.
Mitt ansikte är vänt mot ljuset och bredvid mig har jag någon.
Borde jag springa eller fortsätta framåt ? "


KONY 2012



VÄRT ATT SE !


wishes for 2012

           

so much to do, so little time


cause i'm gonna reach my goals, but how?

Känner verkligen att jag har alldeles för många drömmar och mål just nu. Det som ligger närmast är väl att faktiskt ta studenten haha. Men sen kommer det där med efter studenten. Jobbar så mycket som jag bara möjligen kan nu men fotboll och skola men det är svårt, så sjukt svårt att få ihop allting.
Efter studenten vill jag ju jobba ett tag men sen är mitt mål att både jobba som volontär och även åka iväg till USA för att plugga i nåra månader. Båda sakerna kostar sjukt mycket pengar och det är inte så att man tjänar in nånting på något av det. Det är bara pengar som ska läggas för att jag ska få nå drömmarna i mitt liv, är det värt det? Allt som allt kommer det gå på över 70 000:- så hur i helvete ska jag få ihop dessa pengar? Kan inte jobba hela tiden, har ju fortfarande både skola och fotboll plus ett fast extrajobb på torsdagar, sen två extra på de helger de behövs och jag kan..
Blev erbjuden ett halvtidsjobb, 50% . Kommer jag klara det? Känns inte som det, stressigt som det är just nu men jag villvillvill . Ursh alla dessa i-landsproblem asså


goodnight





har pluggat hyfsat nu. Bra jobb!
Godnatt !


now you're just somebody that I used to know


s.w.a.g - she wants a gentleman



Jag borde ha pluggat, oj vad jag borde ha pluggat idag! Har prov i lagat och etik imorgon men har ingen lust att plugga och hittar inte mina anteckningar.. So what's the point? Egentligen liksom haha
Jaja, ska ta och sätta igång ändå, ta en kopp te till det och det blir perfa

Have a nice day


cause it's you and me and all of the people



Har precis dubbeltränat! Blev först fotboll med härliga FC Djursholm på en grymt hal och hård plan och sen lite mage, rumpa osv med syster i vårt badrum haha blev extra magträning av allt skratt !
Nu ska jag in i duschen och sen fixa mig en kopp te och sätta mig med historia läxan, får se hur mycket jag hinner. Ska försöka hinna med att läsa lite om etik och livsfrågor också. Prov på onsdag liksom!

en bra och härlig vardag


I'm sorry I'm so confused but I should've kissed you



Hello! Sitter och lyssnar på lite Ed Sheeran samtidigt som jag kollar på OC. Har precis skrivit klart min engelska uppsats som skulle in innan lovet.. Bättre sent än aldrig eller hur? Haha
Nu ska jag byta om till fotbollskläder och sen käka, får se om jag förhoppningsvis hinner börja på historia uppgiften också. Sen blir det en massa plugg till provet på onsdag, där har ni min dag, vecka och månad. Plugg, träning och jobb med lite roligheter emellan.
Bara 13 dagar kvar till studenskivan och 95 dagar kvar till studenten !!


I'm ready for whatever comes at me



godnatt


you said you were strong, but you were wrong

How did we ever come to this
I never thought you'd be
someone I'd have to miss
and there I was caught in your game
needing answers that never came
and we took a chance,
you said you were strong
strong enough
but you were wrong..

and now I'm
Deafened by your silence
blinded by the tears
if you're looking for forgiveness
you won't find that here
cause you lied your way to heartbreak
and now its all too clear
that you will never be..

Look at her
she won't ever compare
you can say you're sorry
but I still don't care
was she worth this mess
was she worth this pain
you can say it's her fault
but you're both to blame

Now I'm
Deafened by your silence
blinded by the tears
if you're looking for forgiveness
you won't find that here
cause you lied your way to heartbreak
and now its all too clear
that you will never be..

Looking back it was all so easy
I hope you know you're my last mistake
don't come around and say you need me
I won't stay

Now I know that you were so deceiving
was it fun for you to walk away
I hope you liked it
cause she's so damn easy
you won't change

Now I am
Deafened by your silence
blinded by the tears
if you're looking for forgiveness
you won't find that here
cause you lied your way to heartbreak
and now its all too clear
that you will never be..
that you will never be..


it dosen't matter anymore


en mindre smickrande bild från igår haha

Tjenus! Vet att jag varit dålig med upptaderingen men har varken haft lust eller tid att skriva. Insperationen låg verkligen på 0 där ett tag men here i am !
Mitt lov har varit riktigt bra, började med jobb och avslutades med en härlig fylla. Känns ju helt okej liksom! Jag har träffat nya härliga människor, försökt släppa taget om gamla skit saker och kirrat underbart folk till min studenskiva! Kan det bli bättre? Tror nog inte det!

Nu sitter jag och lyssnar lite på spotify vilket påminner mig om att jag måste köpa nytt premium, gör nog det imorgon på vägen hem eller till skolan, vem vet haha.

Ska in i duschen nu så jag kan sova lite längre imorgonbitti


it's just gods way of saying wrong direction


arkivbild

Alla är ute i solen och göra roliga grejer eller njuter av lovet känns det som. Det är ju trotts allt fredag! Men själv sitter jag inne i min otroligt sköna säng och ägnar min fredag åt plugg.. Försöker få klart en engelska uppsats som skulle vara inne innan lovet men som inte blivit gjord än, allt annat än bra. Måste svara på en hel del samhällsfrågor också då vi ska ha seminarium på måndag, självklart är jag allt annat än förberedd!

Kikar även in lite på nelly.coms hemsida, dom har fått in så mycket nytt fint så jag vill klicka hem allt känns det som! Men det blir nog bara lite underkläder, studenklänning och ett par klackar. Alltid nåt liksom!


RSS 2.0