i love you but i'm not inlove with you



Har precis kollat ett avsnitt Gossip Girl och Pretty Little Liars och med andra ord så har det varit en chilldag. Försöker just nu ta tag i min läxhög men det går absolut inge vidare, känner inte för att plugga medan jag har lov men what to do .. Det jobbiga är att högen är för stor för att jag ska kunna veta vart jag ska börja, vilket känns ännu hemskare på ett jävla lov..
Aja ska sluta deppa nu och fösöka börja med nånting iallfall


never run faster than your guardian angel can fly



Goddagens! eller godnatt? Det är lov och jag har inte riktigt koll på tiderna om man säger så. Men jag har iallfall tränat, lyckan som uppstod när jag insåg att vi inte behövde springa till RM hallen var obeskrivlig, va så nojjig för min hals. Men träning blev det iallafall och det gick väl helt okej faktiskt. Fick kläder, väska, jacka osv så det är kul också!
Nu ska jag strax in i duschen och kanske sänka musiken(?) pappa ligger ju trotts allt och sover i rummet intill .. (han skulle iof inte vakna om det bombades utanför vårt hus men ändå, visa respekt liksom)

aja nu babblar jag bara!


27 februari - måndag


ena armen och jag igår

Det är måndag och ingen skola, kan det bli mycket skönare än så? Tror inte det.
Har iallafall hunnit med att både ta stickprovet och blodprov, ser lite ut som en drogmissbrukare nu men vad gör det om 100 år ! Haha . Nu ska jag strax byta om till träning och ta något att äta, har sovit i nåra timmar så känner mig både trött och utvilad, hoppas på att mat i magen kan ändra det.

PUSS!


söndag 26 februari


Min brorson

Imorgon är det mycket som händer! Det är löning, allergiprovtagning, um, shopping och tränig som gäller! Mitt rum kommer även vara så gott som klart imorgon, känns riktigt bra i hjärtat faktiskt.
Gårdagen erbjöd jobb sidådär mot kvällskvisten, va hemma vid 4 inatt ungefär så är ganska slut idag, men har iallafall slipat, spaklat och målat hela byrån. Även fått besök av min otroligt mysiga brorson.

Ikväll blir det väl till att titta på någon dålig film men lite glass och sen sova, upp tidigt imorgon för prover och sen vidare till farsta med alec, efter det blire träning och nånstans där i mellan så ska jag fixa klart det sista.
Vi hörs mer ikväll!


my body needs a hero come & save me


två helt random och gamla bilder på mig haha

Förlåt för dålig upptadering men det blev total kaos igår när jag satte igång med rummet. Slutade med att jag inte ens sov i min egen säng haha. Idag har jag försökt ta tag i det mer men det är fortfarande kaos, tror jag har 2 soppsäckar fulla med kläder som jag slängt bort ändå får inte allt pats.. Det är vad jag kallar kaos ! Men ska iallafall försöka köpa färg till en byrå imorgon och på söndag ska jag köpa nya handtag och mer galjar. Kan börja med nåra lådor idag kanske, blir nog en rejäl hemmakväll med massa fixande tills jag dör! Haha men blir så nöjd, allting blir ju så hilma bra !! Ska bara kirra ny säng också sen är allt som det ska vara hihi

PUSS PÅ ER


I'm cleaning out the mess of my life



Tjenus! Sitter och gör absolut ingenting för tillfället, eller jo okej kollar igenom lite vilka skivor jag ska gå på och vilka som fortfarande vill komma på min, jag menar det är mindre än 1 månad kvar, dags för er där ute att köpa biljetter nu vaa !!

Ska ta tag och börja med mitt rum när som helst nu, känns ganska bra att ha en plan. Inte riktigt som jag vill kanske men det är alltid något liksom, får se hur det blir när det är klart.

Nej men ärligt talat blev taggad nu så på med musiken och börja köra !
PUSS


onsdag 22 februari



För er som inte vet det så är det lön om 3 dagar, känns väldigt bra i plånboken måste jag säga. Har gjort om planer för hela rummet så i helgen sätts även dom i bruk, eller jag hoppas det är klart till helgen så jag bara kan njuta !
Borde egentligen plugga som ett jävla arsle nu men jag har kommit halvvägs och börjar ge upp, vad gör IG på ett prov när man fått högre på andra? Får satsa på nästa eller nåt för mitt huvud är helt gone, kollade precis och har feber. Bra start på lovet osv ..
Nej men nu ska jag inte deppa ihop helt, ska försöka läsa klart om hur Sverige förlorar Finland och sen ta resterande imorgon
PUSS & GODNATT


the snow comes back to rain


tagna nyss

Goddagens! Jag är mitt upp i pluggandet och planerar samtidigt i smyg hur mitt blivande rum ska se ut, nånstans inom mig vill jag byta tillbaka till mitt gamla men jag vet att mamma och pappa kommer vilja döda mig då så försöker övertala mig själv att det blir bättre här haha.
Det blir inte mycket pluggande gjort alls som ni kanske märker och satsar för tillfället på mitt första IG, sen hoppas jag på det bästa men med tanke på att bara gått igenom ungefär 1 tredjedel så ser det inte så ljust ut..

Ska försöka fortsätta sen ta en promenix med hunden
PUSS


21 februari



Jag har inget intressant att berätta, det händer likosm inte mycket när man ligger hemma och är sjuk om man säger så. Det enda jag måste och kan göra är typ att plugga ..
Idag fick jag ioförsig med mig en garderob hem från ikea, tur att det är sportlov nästa vecka så jag kan fixa och trixa med det där, känns grymt bra! Nu fattas bara en säng, hehe

PUSS PÅ ER


natttankar



Ibland kan jag inte förstå hur allting hände, hur jag hamnade här. Det är förvirrande hur vi går från det ena till det andra och sen efter 1år faktiskt ser tillbaka och ser hur snabbt allting har gått.
Men jag antar att det bara är jag som känner så, jag är den typen som sällan släpper taget om saker eller människor. Det är många jag har i mitt liv för tillfället som jag skulle klara mig utan, men jag klamrar fast vid dom i rädsla för att förlora det fina vi en gång hade. Det finns absolut ingenting kvar men allt finns i mina minnen och därav får du stanna här, här hos mig. Iallafall den jag trodde du var..

Jag kan inte fatta att jag på ett år från att se dig som en gud till precis som alla andra, om inte värre. Du sa så många gånger att du var annorlunda så jag antar att det gick in, jag ville verkligen tro att du inte var som de andra men så fel jag hade. För mig kommer du alltid betyda så mycket, du är den som fick mig gå vidare, släppa taget och mogna. Jag ville ge så mycket mer tillbaka men jag fann mig själv tom, tom på ord, känslor och tankar.

The only thing thats amazing is how you could go from everything to nothing


jag saknar dig


bild från filmen

Såg precis Jag saknar dig med min syster, en otroligt stark film men den var hyfsat konstig också. Den hade inte varit lika bra om man inte bölat som en gris haha.
Nu ska jag strax krypa i säng för att ta mig upp i tid imorgon, blir ingen skola men på grund av det en massa plugg !


sometimes it's hard to follow your heart

im

Klockan är redan sex ?! Herregud vad klockan gick alldeles för snabbt idag.. Håller på skriva min engelskauppsats som ska vara klar imorgon, känns inte alls bra det här men det är väl bara fortsätta kriga. Måste ju hinna med att plugga historia också ifall jag vill fortsätta få bra betyg liksom. Sjuk är jag också, vilket bara suger ännu mer, får ju dock mer tid till att plugga imorgon vilket vi gillar! Fast det är ju bara om jag inte går till skolan, känns som att jag måste gå..

Dessa jobbiga i-landsproblem haha


cyberbully



Såg en as bra film igårkväll ! Den är otroligt bra och helt klart värd att se.
Handlar typ om hur mobbning har gått över till internet och följer med de mobbade hem osv. En riktigt stark och bra film, se den!


you said it was me, but now you're with her


spanien

Godmorgon? Kanske inte riktigt, vaknade ju faktiskt kring ett. Sen dess har jag inte alls gjort mycket, käkat frukost och druckit en massa massa jordgubbste. Har även kollat runt lite på blocket och tradera, ska börja sälja massa saker här hemifrån så håll utkik !
Men nu först så ska jag plugga, har en hel del saker som måste vara klara idag, känns inte sådär jätte kul men what to do .


träna sova äta träna, then do it all over again

Har inte direkt nån bra bild men min dag bestod av en lååång resa hem och sen lite mat och sömn. Efter det blev det match mot bajen igen. Vi krigade på mycket bättre idag kan man ju lugnt säga och är nöjd med min egna insats så allting känns toppen just nu ! Ganska iallafall


Swedish Problems damnit !




haha så j*vla sant !


I will always believe in you



oh father, please father
do it right for a love of your daughter


never mind me, i'm just tryin real hard


bild från i sommras

Godmorgon? nej okej nu överdrev jag, men eftersom jag sovit till och från hela dagen så känns det nästan lite så. Ska strax in i en dusch för att tvätta bort gårdagens smink med mera och sen ska jag ut med vovven. Jag får se vart denna lördagkväll för mig, men det lutar åt att träffa nån mysig person .


only you can know when it is love and when it is not


Happy valentines day

Every girl needs her dad to show her that there will always be some good guys in this world

Tack bästa Pappa ! <3


åhja, det är måndag



Måndagar nu förtiden innebär träning vilket känns lite skumt, men ändå bra. En bra start på veckan helt enkelt.
Vaknade dock på helt fel sida, sov dåligt och när det väl känns som att jag kommer somna så ringer väckarklockan.. Känslan då var inte att leka med haha, men jag tog mig upp iallafall och tur var det eftersom idrotten erbjöd dans vilket slutade i otroligt mycket skratt.
Fick även reda på en hel del bra nyheter och träningen gick till en början segt men sen riktigt bra. Slog till knäet sista minuterna vilket sög, sen insåg jag att jag inte behövde springa tillbaka och blev glad igen haha bra ursäkt!


Cause i'll fight all my stupid problems


att se ut som Lima skulle inte heller va fel

Jag och A planerar nu in att börja boxas, troligen nån gång i slutet av februari och början av mars då pengarna förhoppningsvis rullar in. Får Hoppas på att söta mamma kanske bidrar med nåra kronor också, men taggad det är jag! Ett grymt bra träningsform, lite fotboll på det och livet kommer ju leka?
Haha förstår inte hur jag tror att jag kommer ha tid med både fotboll 3 gånger i veckan, plus match, skola och jobb. Sen får vi ju inte glömma mina underbara vänner jag vill träffa ! Känns som att det är dags att ta tag i lite planering här, vill man så kan man, så är det bara !


Nu är det dags, match match match !

Taggar till årets första match !


I'm in this for the love of the game



Godmorgon! Sitter just nu i min säng och har käkat lite frukost, håller på tagga till inför första matchen för i år. Är väldigt, vääääldigt nervös men får hoppas på att det går bra!
Gårdagen spenderades en stund hemma hos M och sen var jag bara hemma, käkade god mat med efterrätt osv. Tog en härlig promenad med pappa och syster och sen kollade vi filmer från när vi va små, lika roligt att titta på varje gång!
Nu ska jag fortsätta med mitt, ha en fin söndag !


lördag 11/2



Godmorgon på er ! Jag vaknade för ungefär 3 timmar sen och har sen dess inte gjort något speciellt, fixat lite små nödvändiga saker så som tvätt osv. Nu ska jag ta en kort dusch och sen göra lite läxor innan jag rullar iväg för att möta M, vi ska ta oss en liten fika hemma hos henne och prata en hel del. Det var länge sen nu, har tusen tals saker att berätta känner jag !

Ha en fin lördag allihopa, bloggar när jag kan igen


Ed Sheeran <3


before i die

 


we live in a different world



Jag har verkligen pms känns det som. Mitt humör går upp och ner heeela tiden! Vill bara krypa ner under täcket och bli tröstad. Fast samtidigt inte, jag vill ha äventyr, göra nånting spännande med personer jag tycker om. Jag vill leva som i en film, där det ständigt händer saker både positiva som negativa. Jag vill kunna göra vafan jag vill, hur jag vill och när jag vill !

Jaja, ska inte uttråka er mer nu .


Godnatt !

Har varit i märsta hos farmor och farfar för att berätta den "stora" nyheten och även bjudit dom till middagen på studentskivan. Dom blev såklart jätte glad över båda delarna och åt en väldigt massa bullar haha, fick även med mig ett par sockor hem som farmor stickat. Älskar dom mer än allt kan jag lova!
Efter det mötte jag en kompis och nu sitter jag här i min säng. Ska strax in i duschen och sen kolla criminal minds.

Internet funkar inte så vi hörs när det går haha

Går inte ladda upp bilder från mobilen så hejdå med den här dagen , godnaaaatt


torsdag 9/2


bulgarien 2009, haha

Jag har inget speciellt att säga idag, stannade hemma från skolan idag. Mår absolut inge bra och förskylningen är påväg som aldrig förr!
Men ska iallafall plocka undan lite här, dricka te och äta vitaminer och sen rulla iväg till jobbet. Sitter barnvakt idag och efter det bär det av ut till Märsta, ska berätta en stor nyhet

KÄRLEK TILL ER SOM FÖRTJÄNAR DEN


and i saw you as someone else, i'm sorry



Vi åkte "pulka" idag med, dock så blev det lite misslyckat den här gången men det är inget jag orkar gå in på. Ska strax in i duschen och sen sova, känner att jag börjar bli sjuk, något som jag verkligen inte har tid med! Så ska trycka i mig en massa te och apelsiner så att det förhoppningsvis löser sig.


It is the little things that do the big work

image descriptionimage descriptionimage description

Jag har världens sjukaste men mest underbara vänner!


what if i told you my heart is all yours



Är riktigt sugen på att tatuera mig! Vet en som jag 100% vill ha, sen handlar det bara om att fixa pengar till den och tid, ska även tänka på saken lite till eftersom jag vill ha tänkt igenom det riktigt noga innan jag tatuerar in nåt på kroppen som aldrig kommer försvinna !


i give you everything i have, the good the bad


coola bilder från weheartit.com

Sitter för tillfället och väntar på A, är fortfarande helt galet överglad typ. Men iallafall, vi ska åka in till stan för att äta lite utav sveriges godaste hamburgare nämligen MAX ! Sen blire lite andra bussniess som ska göras, menmen vi hörs sen folket


"du ska upp till div1, så äre bara"



Har precis kollat både Gossip Girl och Pretty Little Liars, båda lika bra och uppjagande om man nu kan säga så. Hoppas på att ni förstår vad jag menar!
Fått ett samtal också som gjort min dag, min karriär ja allt liksom . Kan knappt sitta still, vill bara skrika hoppa springa ja allt möjligt & vet ni vad det bästa är? Jag klarade allt på min egen hand, behövde inte få råd av någon utan lyssnade inte på nån annan än mig själv och på vad jag ville/vill . Det känns så sjukt bra att ha gjort ett val och att ha stått på mig själv och framförallt stått upp för mig själv. Visserligen har jag tagit stöd av både mamma och pappa, men det har i slutändan bara varit jag som gjort MITT val, känns så sjukt bra!


what dosen't kill you makes you stronger


I thought you would be the first I told but it seems as you'll never even know


klassen på isen !

Jaa, vad kan jag säga om denna måndag? Den har flytit på riktigt bra och har gjort härliga planer inför veckan, känns väldigt kul!
Vi hade skriskor på idrotten där jag inte kände mig som annat än bambi på hal is, men D tyckte i alla fall att jag höll min position bra där jag stog på högerflanken medans alla andra åkte fram och tillbaka, haha gjorde ju 2 mål eller nåt också. Duktigt.
Efter skolan kom jag hem, åt lite, sov, åt, sov och sen rörde jag mig mot träning med Djursholm, vi joggade till planen där vi hade träning i 90min sen joggade vi hem igen. Så blev väl ungefär 2 timmars pass. Mycket skönt !

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen sova, slutar tidigt imorgon men drar och träffar A direkt efter skolan, så vi hörs när vi hörs !


söndag 5/2

image descriptionimage description
2 bilder från igårkväll

Har åstakommit väldigt mycket idag, tillräckligt mycket för att vara bakis.. Men att ta tag i den där läxhögen svider, jag orkar verkligen inte. Vill mer tvätta klart, ta en skön dusch, sätta på en bra film och bara mysa och sen kanske somna till super bowl? Låter som en jävla bra plan, palla läxor när man bara lever 1 gång haha

Nu ska jag pressa ner alla nytvättade och strukna kläder i mina lådor = önska mig lycka till

PUSS


I'm going out for a run


make it last forever



Gårdagen var så gott som perfekt, först så va det pulka i hammarbybacken igen men underbara människor. Att åka snowracer högstuppifrån enda ner i skidbacken va nog bland det läskigaste jag varit med om, bromsarna funkade inte direkt om man säger så ! Det blev ingen krock den gången iallafall, däremot så åkte jag rakt in i Ps ben med min rygg så är så gott som handikappad haha !

Efter det bar det av hemmåt, en snabb dusch lite smink och en heeeelt annan outfit senare så var jag hemma hos A för att fira hennes syster. Det var massa skönt folk där och vi tog taxi in till Magenta, där dansade vi gärnet typ hela kvällen på övervåningen där dom spelar klassiska låtar, typ låtar från filmen mamma mia spelades, as kul när man är lite halvfull !
Precis när vi skulle gå snackade jag lite med härlgit folk också, så det va väldigt nice. Sen efter det gick det utför men vi tog iallafall taxi hem också.

bilder från kvällen kommer upp strax !


bartenderkurs & ef

Jag skulle inte banga mer än 5 minuter på att åka !
Kollar då både på bartenderkurs till Kos i 4 veckor för ungefär 14 900:- och att plugga i 8 veckor i USA - Sant Barbara för 34 650:- Jag är helt galet taggad, nästan så att jag vill söka 500 jobb bara för att ha råd !
En person sa en gång "är det nån som kan fixa det så är det du", och jag håller nu stenhårt fast vid dom orden för det har varit min dröm sen i 5an/6an att plugga utomlands, att efter jag gått klart skolan bara åka bort nåt år eller två. Nu känner jag mig själv och nöjer mig med nån månad eller två eftersom jag annars skulle längta ihjäl mig hem men jag ska fortfarande iväg. Samma person sa även "när du bestämt dig för nåt kan inget stoppa dig"

Dags att börja spara pengar och boka !


i wanted you to fight for mer

Beautiful,love,quote,sayings-c1906ebcbb2638183dd56433085eb0c5_h_large
inte på speciellt bra humör, antingen kommer ett djupt inlägg senare eller ett gladare imorgon, oavsett vad så hörs vi !


Rolling in the snoooow

Kom hem sent igår, därav inget inlägg :) men iallafall jag åkte och jobba till sex sen bar det hem för att käka, sätta på sig litervis med kläder och leta upp pulka !
Hittade inte nån pulka men en snowracer, två stjärtlappar och två soppsäckar så jag åkte till gullmars dör jag stod själv i 5 minuter och kände mig dum haha !
Aja den bar det av till hammarbybacken med Patrik, Ivo och Anna !
Vi åkte utav bara helvete i nåra timmar sen bar det av hem till Ivo för lite varm chocklad , va hemma igen vid 1 typ, as soft dag.

Nu sitter jag i skolan och ska strax ha min sista lektion, efter det blir det bartenderkurs. Får se om jag åker hem efter det så vi hörs när vi hörs!

Lite bilder från igår


I forgive you



Har precis bölat som ett litet barn till One Tree Hill, nu ska jag sova en stund för att sen rulla till jobbet, barnvaktspassning va det här !
Vi hörs mer ikväll eller så


when she was a little girl she expected the world ..



Jag hatar att bli besviken, ändå fortsätter jag förvänta mig så mycket av människor. Jag fortsätter försöka öppna upp mig bara för att inse att personen är precis som alla andra ! Jag fattar inte vad grejen är med att gå runt och säga att man är så speciell att man inte är som andra och att man inte behandlar människor på det sättet osv för guess what, du är likadan ! PRECIS LIKAJÄVLADAN
och det värsta är att jag verkligen trodde dig, inte ditt fel egentligen för du har väl dina annorlunda sätt men när det väl kommer till kritan så är du likadan som alla andra och med det har jag egentligen ingenting att säga, vill bara få ut mig det. Dela med mig av min ilska på dessa människor som tror sig vara annorlunda..

"För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag
Jag gråter ba i regnet
Super stolt, han vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men vaför vill du stå med mig i regnet, i regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter ba i regnet"


I like my money where I can se them, in my closet

image description
shortsen

Ska alldeles strax ta en dush och sen sätta på tvn för att kolla fotboll, barca mot valencia !


Don't you dare give up on love


Studenskivebiljetter, grymma va ?!

Jag har idag varit i skolan, 2 lektioner fast det känns mer som 1 så det var chill. Sen kom F förbi för att lämna biljetterna så nu är det bara höra av er ifall ni vill komma på min skiva ! Den kommer bli galet fet fan haha . Efter det hämtade Mamma upp mig i norra sköndal och vi åkte till farsta, köpte ett par as coola svarta jeansshort och min snälla mama betalade halva, TJOHO ! Köpte även ricinolja, dags att testa tycker jag ! haha

Nu ska jag höra av mig till lite folk och fixa lite små saker, väntar även på käk. Mums


RSS 2.0