criminal minds



Sitter för tillfället och kollar på criminal minds, grymt bra avsnitt måste jag säga ! Känns dock inte så skönt att det är tjejer i min ålder, som spelar fotboll, som har blivit kidnappade, fyfan !
Ska fortsätta dricka mitt varma te i ett hopp om att få upp värmen och kolla Criminal Minds, sen blir det sova !


it's to complicated

Tumblr_lxw9jyvisd1qisxoao1_400_large

Ska strax rulla ut med hunden i kylan, tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan.
Har idag varit i skolan, på första lektionen rök 1200:- från kontot vilket sved men sen fick jag reda på att vi slutade halv ett och då kändes allt plötsligt mycket bättre !
Tog bussen direkt till As pojkvän och var där i sisådär 5 minuter sen drog A och jag hem, sov en stund för att sen dra till farsta. Provade mycket och tänkte köpa mycket men fick bara med mig en tröja hem, ska köpa ett par shorts imorgon också, förhoppningsvis även pluskort. Efter det ska jag nog ta och fika med ett par kompisar, mycket mysigt !

Nej men nu ska jag rulla ut, ska väl unna mig själv en kopp te också


Nature does not hurry, yet everything is accomplished



Håller nästan på att somna så ska fylla på med lite vätska, bortsa tänderna, ställa klockan och sen sova ! Har fixat lite jobbgrejer och imorgon blir det en pluggdag, men lite träning också. Känns skit bra!

puss


after a good workout



Om jag inte hade astma skulle jag springa varje dag hela dagen, känslan av att få ont i vaderna men bara fortsätt och fortsätta och pusha sig själv till det yttersta känns så jävla underbart! När man väl är klar och inser att man gjorde det där som kändes så omöjligt, känns det inte annat än bra liksom? Nej jag ska dra på mig löparskorna oftare bara för att. Det är ju fan som terapi fast billigare, man rensar verkligen tankarna och aa det känns bara sjukt skönt !


avskrivning va det här

Sitter för tillfället i morgonrock och nevositeten i magen bara växer och växer, ska strax röra mig men har otrolig jävla träningsvärk så vill bara sitta en stund till.. Vet fan inte vart jag ska ta vägen !!
Ursh det här är nästan för jobbigt, ändå har jag valmöjligheter, det spelar liksom ingen roll.. egentligen. Men jag vill ju så gääärna, tror jag(?) helt sjuka blandade känslor och känner verkligen hur både adrenalinet och nervositeten växer ! Ohja mig ..

Vi hörs ikväll


och jag är ett springande barn som letar efter svar





Jag är känslosam
Min förebild är Brooke Davis i One Tree Hill
Jag är otroligt blyg för dom jag inte känner
Jag har svårt för att lita på folk men vill ge alla en chans
Tror på att choklad kan fixa allt
Klarar inte en dag utan musik !


nästa; träning



Hur trött och ont jag än har så är jag galet taggad, känns bra !


I'm glad but you're no longer my reason


Italien sommaren 2010 - saknar värmen!

Vaknade för ungefär 2 timmar sen och åt frukost, och om 1 timme ska jag käka middag. Känns som att dagarna är alldeles för korta men så är det väl när man jobbar till 5 på morgonen !
Däremot så hade jag otroligt kul på jobbet så det gjorde ingenting, sköna människor att jobba med och fick även stå i baren igår vilket var väldigt kul !

Nu ska jag städa i ordning på mitt rum, sen sova en stund och sen rulla iväg till träning, vill man så kan man !!

Kärlek


Har inget hat i mitt bröst

Står för tillfället och väntar på A vid tunnelbanan, vi ska åka och jobba så tänkte bara säga att ni får ha en bra kväll folket ! Puss på er :)

Bilden är från igår strax innan stängning


There was I time when I thought you did everything right


rcarlqvist @ instagram

Jag är trött som ett as efter gårdagens händelser, men idag tar vi nya tag ! Ska försöka sova lite till sen hoppa in i en dusch för att den göra mig i ordning till jobbet, kommer bli as soft tror jag.

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, det är mest blandade känslor och olika sorts tankar som snurrar i mitt huvud och jag inser hur mycket jag faktiskt hatar dubbel moral. Det är sjukt hur en person kan påstå sig vara på ett sätt men personens handlingar säger helt annorlund. Det är onödigt att sätta upp personer på pedestaler och se så högt om dom. Det kommer liksom alltid komma tillbaka och hugga dig i ryggen för ingen är verkligen perfekt och ju mer du tror att dom är det desto värre blir det !


stay with me


gårdagen i all ära



Till en början:
Grattis M som fyller 19år idag !!

Igår spenderades dagen först i skolan som rullade på smärtfritt, hade som vanligt kul men det är liksom min vardag i tyresö haha. Efter det drog jag hem och sov en 20 minuter för att sen rulla iväg och jobba, satt barnvakt i 2 och en halv timme sen drog jag till Alec. Vi gick till donken i snöovädret så jag skulle få lite mat i magen hihi .
A kom sen och hämta upp oss med hans bil så vi gled runt i den resten av kvällen typ, vi skulle egentligen åka pulka bakom bilen men det får vi ta en annan gång! Haha kommer bli kaaaaos
Men iallafall, efter det mötte jag ännu ett A och vi tog en kort promenad och snackade lite, kom hem runt elva och kollade då på One Tree Hill för att sen krypa till sängs !

Idag vaknade jag vid 10 och hoppade in i duschen, sen kom mamma och sa att hon kunde skjutsa mig så chillade galet men nu ska jag strax dra. Hare gött !


and it became a great day



Från att ha varit en bra dag, till en mindre bra, till bra, till dålig, till super bra haha
förvirrande va? Men jag är iallafall på bra humör nu och det är huvudsaken, för farmor lärde mig att man aldrig ska gå lägga sig arg, sur eller ledsen, det kommer bara förstöra nästa dag oavsett om man vill eller inte !

Har egentligen inte så mycket mer att säga än att hela helgen är heeeelt fullbokad från och med imorgon, längtar typ till nästa helg då jag kan ta det lugnt igen. Bra jobbat liksom

Men nu ska jag upp om sisådär 7 timmar så godnatt !


HAHAHAHAH

26e3ae2601ac_large
Daba297c46fc_large
9f6b6ab34289_large
Tumblr_lyc69whoc11qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyc14p296j1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lyb9qv9jl81qiaqpmo1_500_large
376007_204367112982622_176489425770391_438129_801594699_n_large
Tumblr_lyb9jg2q9o1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxgujz3wah1qiaqpmo1_500_large_large
Tumblr_ly8koisl9o1qiaqpmo1_500_large
388630_201032279981052_200477166703230_426886_529497056_n_large406416_2388359240952_1609965700_1796686_1397647654_n_large
Tumblr_ly4ur5pl6j1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lxxhzi4uwb1qiaqpmo1_500_largeTumblr_ly2m3hnzbf1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_ly0ywpeszh1qiaqpmo1_500_large
401993_296976407015218_190279651018228_811990_1534342879_n_large

Sådär lite överdrivet många kanske men jag kan inte hjälpa det ! Skrattar nästan åt varenda en hela tiden och värre är ju att jag känner igen mig på verkligen ALLA, haha jag antar att jag inte är den ända som är som jag är liksom, haha. Det här gjorde verkligen min dag !


by: S


I don't exist


I don't want a broken heart



Tjenare ! Utan träning så blev den här dagen otroligt seg så jag funderar starkt på att göra nåra övningar nu och sen hoppa in i en dusch, måste ändå vänta på att tvätten ska bli klar så varför inte liksom !
Men jag har ju fått lite nytta gjord, både tvättat och pillat lite på mina spotifylistor, mycket bra. Ska även försöka läsa lite ur engelskaboken innan jag går och lägger mig. Mycket bra jobb om ni frågar mig haha.


lust, sometimes can override trust


and I know now that I don't need you in my life



Ännu en dag i skolan har gått och jag har skrattat oehört återigen !
Sitter för tillfället i sängen, chillar och letar lite bra musik. Börjar trötta på mina spotify listor som spelas om och om igen till och från alla möjliga tillställningar (som skolan typ haha). Har även kollat gossip girl och pretty little liars, as nice som vanligt ! Jag kan verkligen int tycka att ett avsnitt eller nån serie är dålig typ, tycker bara det är helt sjukt bra allting! Kanske är för att man kan leva i någon annan värld för runt sådär 40 minuter haha

Nu ska jag rensa och fixa pland alla dessa spellistor haha


I'm in this for the love of the game



Har ett jävla stort dilemma för tillfället, behöver egentligen inte alls bygga upp en ångest just nu men jag kan inte rå för det. Ni vet, skapa händelser i huvet som troligen aldrig någonsin kommer att hända. Men är man kluven så är man !

Är fan kluven när det gäller en hel del just nu, ändå är jag jävligt glad. Känns liksom som att jag har tagit ett steg framåt, det kanske bara är ett halvt eller bara ett som ännu sitter i tanken men det finns iallafall där och det är mer än något annat på senaste tiden ! Har mina planer och även fast verkligheten förstör dom ibland så ska jag hålla fast vid vad jag tror på och vill !


It's never easy but sometimes worth it


nyss

Har precis druckit en otrolig god kopp jordgubbste och myst lite framför the big bang theory, så jävla bra serie egnetligen asså !
Nu ska jag ut i snön och rensa tankarna lite med hund och Chick, känns som att jag behöver få lite goda råd från min fina syster !


den där blicken du ger mig är gammal nu



Det har varit en riktigt skön måndag faktiskt ! Skolan rullade på i lagom takt och gjorde väl sådär lagom mycket och hade som vanligt skit kul med klassen, det kan seriöst inte gå en dag utan att jag skrattar, älskart !
Efter det bar det av till slussen för lite fika, mycket mys. Vi hade mycket att ta igen så det kändes skönt att bara sitta och prata om allt och inget liksom.

Nu ska jag ta och kolla på how i met your mother sen bara chilla resten av kvällen, eventuellt gå ner och handla lite bara för att göra nånting liksom. Kanske göra en läxa? Absolut ingen stress på något och det känns sjukt skönt!

I wan't to know what I wan't, but I don't.. And for that, I am truely sorry !


just be true to who you are


tagen av S i skolan

Alla säger alltid att det är viktigt att inte fastna i sitt förflutna och att ständigt blicka framåt, sen säger dom att man ska lära av sina misstag och aldrig glömma det man gjort..
Jag blir så förvirrad, man måste ju kunna få blicka bakåt? Det måste väl nånstans vara nyttigt att kunna blicka bakåt, jag menar hur ska du annars lära dig?
Jag tycker det är viktigt att vara positiv inför framtiden, men jag tycker inte man ständigt ska se framåt. För att lära sig och växa som person måste man ibland gå tillbaka och göra om för att sen göra rätt !


"at the end of the day I have myself to blame"



Funderar på att strax ta med mig hunden på en promenad ner till centrum och köpa lite glass osv. Sen sätta på en såndär riktig chickflick och låtsas lite som att jag lever i en film. Men jag får se om jag ens orkar ta mig upp ur sängen och först och främst måste jag göra sånadär tråkiga saker som att städa och tvätta, skit segt men kommer kännas bättre efteråt !

Nej men jag har faktiskt legat här för länge, dags att göra lite nytta !


tankar & känslor

När jag växte upp trodde jag kärlek var något simpelt som kom till alla. Att man skulle veta exakt vad man vill ha, hur man vill ha det, varför man vill ha det osv .
Men det är inte så simpelt, det är inte bara att bli kär, kyssas och sen sväva på moln. Jag skulle mer jämföra kärleken med en bergochdalbana, en som typ balder på liseberg. För övrigt så älskar jag den men det hör inte hit.
Om ni åkt den så förstår ni vad jag menar om jag säger att man först bygger upp otroligt höga förväntningar, det pirrar i magen och man kan ibland undra vadfan man gett sig in på. Men det finns inte längre någon återvändo, du sitter där du sitter och det kan bara gå framåt, men framåt är inte alltid uppåt.
Hur lycklig du än är och hur många fjärliar du än har i magen så kommer du förr eller senare behöva dras ner på jorden igen. Antingen kan du ta den stora nedförsbacken med en nypa salt och spänning, se det som en förändring som kan göra dig modigare/starkare i framtiden. Eller så reagerar du med panik och får en obehaglig känsla, allt är egentligen upp till dig, dina sinnen och ditt hjärta.

Klarar du det så kommer det gå upp, men lika snabbt ner igen, det kommer fortsätta så ett bra tag och du kommer känna både fjärilar och svek, kärlek och hat, lycka och sorg. Du kanske tröttnar efter ett tag och känslan av att du vill kliva av kan ta över allt annat. Eller så njuter du av varje gupp för att det är ett steg närmare till något nytt, något mer, något spännande. Det är ett bevis på att du går framåt, du tar dig någonstans och du är fortfarande glad över att du satte dig i vagnen.
I slutändan kommer allting stanna, du kommer antingen vilja åker flera gånger om, nöja dig med 1gång eller aldrig mer vilja sätta din fot i närheten av denna bergochdalbana. Oavsett vad så har du iallafall gett det ett försök och det kan fortsätta framåt eller så kan du testa en ny, eller ja . You name it !

Men vad händer om allting kraschar ner och du fastnar någonstans på vägen utan en möjlighet att ta dig varken framåt eller bakåt?


"bara för att man andas betyder inte det att man lever"

I’m standing by your pillbox trying to catch the news
whatever that comes up I know I'm about to lose
you keep screaming but I just slip away
slit my heart out instead of finding a better thing to say
cause I’m numb I cant feel the pain
I just don’t have a better thing to say.


tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen


sommaren 2010 i Italien

Godmorgon typ(?) njae inte riktigt kanske, gick faktiskt upp vid tolv idag !
Gårdagen spenderades hemma hos I, i enskededalen, det blev mycket skratt och skoj och fick se Ice Age vilket var sjukt längesen! Kände typ lyckorus under hela filmen, den är så klockren!

Vaknade iallafall upp hemma hos honom och sen där runt 1 så drog jag och nåra vänner och köpte en födelsedagspresent till vår kompis som fyller 19 nästa vecka. Mycket trevligt.

Ikväll ska jag dränka sorgerna i lite alkohol och förhoppningsvis glömma det mesta! Haha, måste bara se till att kunna ta mig hem då jag inte känner för att stanna ute i Tyresö över natten, har ju trotts allt träning imorgon (bra jobb) haha


I'm not ready, I runt every time




and then I see your face and I'm back


Spanien 2011, jag var lycklig där

HejHejHallå ! Jag kom hem för ett tag sen och har sen dess legat under värmefilten i ett försök att få upp värmen, har suttit ute i några timmar och pratat med A och C , löst lite gåtor, bråk osv .
Tidigare idag var jag i sickla med M och ett annat A haha, det var mysigt vi tog en "fika" det var iallafall planen men det blev typ glass på donken (fortf. fattig student) haha .

Nu lyssnar jag lite på musik, letar ny musik så söker lite bland band som Daughtry, Dead By April, Three Days Grace osv. typ lite såndär punk/rock grej haha . Gillar sånt! Alltid lika bra text i sån musik liksom ..


För övrigt så har veckan rullat på bra, är ständigt förvirrad och lite stressad över det mesta men vad ska man göra åt den saken liksom? Allting tar tid för mig just nu, har typ BIG issues med allt, önskar jag kunde spola fram bara litelite för att veta hur allting kommer sluta, veta hur mina känslor i slutändan kommer känna. Känns som att jag stängt av dom så länge nu att dom dragit någon annanstans, ändå finns det dom där små sakerna som får mig lee av lyckorus och typ vilja skutta fram.. Men jag vet inte, som sagt förvirrande !

Avrundar här innan det går utför haha, puss på er :)


16 januari, studiedag


Sommaren 2011

Sh00 !
Hur skönt är det inte med en studiedag på en måndag? Känns som att jag får en extra dag på helgen och skippar allt det där men söndagsångest, helt jävla underbart !
Klev upp runt tolv idag och har sen dess skojbråkat med min syster och även pluggat som en dåre i nån timma nu. Ska fortsätta alldeles strax tänkte bara ta en paus med att blogga och klä på mig. Börjar ju jobba om 1,5 timmar, tjoho !! Är kanske inte sådär jätteglad men känns fortfarande skönt att vara igång med skola, jobb och träning .. :)

Nu ska jag sätta fart så jag hinner klart med allting, prov imorgon !


9 januari 2012

Dagen har spenderats med årets första skoldag som gick ganska smärtfritt ! Fick nya schemat och kalendariumet och allt känns väldigt bra!

Efter det åkte jag in till slussen för att möta upp skönt folk och ta en fika, till en början va det bara jag, Emelie, Anna och Maci men sen trillade även Ivo, Malin och Patrik in också . Blev mycket snack osv .

Nu ska jag fixa med lite tvätt, göra en smoothie och sen kolla på film resten av kvällen . Trött tjej ska nog sova tidigt ikväll då skoldagen imorgon är lång!

PUSS


I think I've been here before



Har upptäckt att 3OH!3 har grymt bra låtar ! Har faktiskt fastnat för flera stycken nu senaste tiden, t.ex. dejavu, double vision, we are young osv.
Nu ska jag strax sova dels för att jag är sjukt trött och dels för att det faktiskt är skola imorgon och mina alarm står på 6.23, 6.25, 6.30, 6.35 och 6.40 .. Sen har jag även bett pappa väcka mig nånstans därimellan så får se om jag kommer upp imorgon haha

Godnatt


8 Januari 2012


bild från spanien, veckan innan jul

Goddag folket! Jag har suttit och pillat lite på en ny blogg i väntan på att Hangover ska laddas ner, båda delarna har tagit ett tag och nu är jag helt slut!
Har haft bloggabstinens ett tag nu så får se hur länge det här håller i sig, har blandade känslor när det gäller att blogga. Nu blev jag hungrig faktiskt så ska gå upp och övertala pappsen att åka till donken åt mig, tjockis tja! haha <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0